Bedrijven

Al ruim 20 jaar wordt er in Nederland geroefeld. Roefelen is een Vlaams woord en betekent ontdekken of snuffelen. Tijdens een roefeldag kunnen  kinderen een kijkje achter de schermen nemen bij bedrijven, winkels en organisaties in Vaassen en waar mogelijk actief meehelpen. Hierdoor maken ze al jong kennis met allerlei verschillende beroepsgroepen, werkzaamheden en hobby's. Ieder jaar gaan in tientallen Nederlandse gemeenten duizenden kinderen op ontdekkingstocht bij meer dan honderden bedrijven, organisaties en verenigingen, oftewel: de Roefelplaatsen.

Wie komen er roefelen?
Tijdens de Roefeldag komen groepjes van 3, 4 of maximaal 5 kinderen van groep 6 t/m 8 van de basisschool (9-11 jaar) met een volwassen begeleider 45 minuten bij u roefelen en gaat dan verder naar een nieuwe Roefelplaats. Er zijn in totaal 3 blokken, dus er komen deze middag maximaal 3 groepjes kinderen bij u langs.

Wie regelt de Roefeldag?
De Roefeldag wordt georganiseerd door vrijwilligers van de Stichting Roefeldag Vaassen. U opent de deuren van uw bedrijf of instelling en u of een medewerker begeleidt een of meer groepjes kinderen bij de activiteit. Middels een door ons verstrekte Roefelposter kunt u uw bedrijf als Roefelplaats herkenbaar maken.

Alle Roefelplaatsen zijn welkom
- fietsbanden plakken in de werkplaats van een fietswinkel
- een etalagepop aankleden in een winkel
- bomen snoeien
- boeketten maken bij een bloemist
- dieren verzorgen
- een schilderij maken, etc.

Publiciteit
De beste reclame? Uw roefelactiviteit! Op deze website (www.roefeldag-vaassen.nl) wordt middels een 'eigen' pagina aandacht besteed aan alle deelnemende bedrijven, winkels en organisaties. En de Roefeldag zal regelmatig in het nieuws verschijnen, verwachten wij.

Doet u mee?
Wilt u meedoen als Roefelplaats? Geweldig!! Meld uw bedrijf dan vandaag nog aan middels de onderstaande knop. Wij zullen de informatie van uw bedrijf zo spoedig mogelijk verwerken en uw bedrijf daarna opnemen in de lijst met Roefelplaatsen.

Vrienden van het Roefelen
Deelname aan de Roefeldag is gratis voor alle kinderen en bedrijven. Maar bedrijven, scholen en particulieren die het roefelen een warm hart toedragen nodigen wij van harte uit om vanaf € 25,- 'Vriend van het Roefelen" te worden.

 

 

Copyright © 2021 Stichting Roefeldag Vaassen - - 25 september 2019 - info@roefeldag-vaassen.nl - Alle rechten voorbehouden.